AGJENCIA E REKRUTIMIT TË SHOFERËVE KAMIONI NË EVROPË

Kërkim të një pune?
Filloni kërkimin tuaj të punës për shofer në Evropë me ne.
Faleminderit për interesimin tuaj për kompaninë eurodrivers Agjencia jonë e rekrutimit ju ofron mundësinë për të gjetur një punë në një kompani rajonale që i përshtatet aftësive dhe kërkesave tuaja. Ne ju shoqërojmë në rrugën tuaj profesionale dhe ju ndihmojmë të arrini nivelin tjetër.
Jeni të mirëpritur të aplikoni për pozicionet e listuara ose të filloni një aplikim të pakërkuar. Shihemi në intervistë!

Patentë shoferi CE Shofer kamioni Gjeni punë - Transport lokal - Udhëtime në distanca të gjata - Linja ndërkombëtare në BE

Leje kamioni Shofer kamioni shqiptar shteti Shqiperi

Punë për shoferë kamionësh brenda kompanive kryesore evropiane të logjistikës

Vendosja e punëdhënësve, kompanive të transportit nga vendet
Belgjika, Bullgaria, Danimarka, Gjermania, Estonia,Finlanda, Franca,

Greqia, Irlanda, Italia, Kroacia, Letonia, Lituania, Luksemburgu, Malta, Holanda, Austria, Polonia, Portugalia, Rumania,Suedia, Sllovakia,

Sllovenia, Spanja, Republika Çeke, Hungaria, Qipro.

Filloni aplikimin tuaj tani.

Ne do t'ju kontaktojmë sa më shpejt që të jetë e mundur për të organizuar një takim fillestar plus një intervistë pune me punëdhënësin.
Orari i hapjes së zyrës është nga e hëna në të premte nga ora 8 e mëngjesit deri në 9 pasdite, e shtunë-e diel nga ora 09:00-11:00.

Lista kontrolluese për CV-në tuaj:

  • Te dhena Personale
  • Një foto aplikimi profesional
  • Informacion i shkurtër mbi kualifikimet e braktisjes së shkollës, kurset e trajnimit
  • Karriera profesionale, sipas rendit kronologjik me fushat kryesore të veprimtarisë
  • Trajnim me detaje
  • Informacion mbi arsimin shkollor
  • Informacioni tjetër
  • Njohuri të veçanta, kualifikime shtesë
  • Trajnim profesional
transporti rrugor i mallrave evropa
Punë shoferi CE 95
Druckversion | Sitemap
kerkohen shofer kamioni | Ndërmjetësim drejtues Evropa dhe Gjermania | Leje pune