Punë shoferi - gjeni shoferë profesionistë | punë shofer kamioni

Keni pyetje? Ju lutemi na kontaktoni, ne do të jemi të lumtur t'ju ndihmojmë!

Kontakt

Telefon +4962473629895

E-Mail   shofer-kamioni@eurodrivers.co

Punë shofer kamioni evropian

Marrja me qira e shofereve ne gjermani, agjenci per rekrutim transporti dhe logjistike. Rekrutues specialist i industrisë së logjistikës për drejtuesit e HGV. Po kërkoni punë? Mjete të mëdha mallrash, LGV Mundësi punësimi në mbarë vendin. Punë të përhershme, kontrata pune afatgjata direkt me punëdhënësit e transportit ose punë me kontratë të përkohshme shoferi.

Punë afatgjatë | Stafi i Përhershëm | Stafi i Përkohshëm | Sistemi 3/1 - 4/1 - 6/2

transporti rrugor i mallrave evropa
Punë shoferi CE 95
Druckversion | Sitemap
kerkohen shofer kamioni | Ndërmjetësim drejtues Evropa dhe Gjermania | Leje pune